Bejelentkezés

Támogatás

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával

umvp

Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

www.vkszi.hu

umvp

képA Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség, mint Területi Szaktanácsadási Központ - a felmerülő igényekre reagálva – országos továbbképzést szervez tápanyag-gazdálkodási terv készítés témakörében. Részletes információkért olvasson tovább!

Bővebben...

kerodzo szerk atalakitasEzúton tájékoztatjuk, hogy A húsmarha és a juh ágazatokban nyújtott kérődző szerkezetátalakítási nemzeti program Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból finanszírozott különleges támogatásának igénybevételéhez kapcsolódó feltételek megállapításáról” szóló 22/2012. (III. 9.) VM rendeletben meghatározott Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) által szervezett képzésekre szóló jelentkezési felhívás megjelent.

Bővebben...

tej terméktanácsA Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács idén immár harmadik alkalommal rendezi meg Tejágazati Konferenciáját, „A magyar tejágazat fejlődési perspektívája a 2014-2020-as költségvetési időszak tükrében” címmel.

A rendezvény 2013. november 21-én a lajosmizsei Geréby Kúriában kerül megtartásra.

A konferencián bemutatásra és megvitatásra kerül az a Tej Terméktanács által – 13 neves szakértő bevonásával – készített ágazatfejlesztési tanulmányt, amely az új hétéves uniós költségvetési ciklus támogatásaira és intézkedéseire, továbbá a kvótaszabályozás megszűnése utáni időszakra tartalmaz javaslatokat az agrárkormányzat, illetve fogalmaz meg feladatokat az ágazat szereplői számára. Felhívom szíves figyelmét, hogy a rendezvényen történő részvétel feltétele az előzetes regisztráció, melynek részleteit az alábi meghívó tartalmazza

 

Meghívó 1

Meghívó 2

logo2013. szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, a 76. OMÉK, Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje a 2011-ben megrendezett 75. jubileumi OMÉK minden várakozást felülmúló sikerét követően, még szélesebb kínálattal, még színesebb kiállítással várja a kedves érdeklődőket.

P1020973 326x245A Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség tagjai, tagozati tagjai, szaktanácsadási partnerei és névjegyzéki szaktanácsadók részére tájékoztató fórumot szervez 2013. április 11.-én 10.00 órakor a Szövetség székházának (6000 Kecskemét, Szövetség tér 1.) földszinti tanácstermében az E-Kérelem beadásával kapcsolatosan. A rendezvényre meghívásra kerülnek a megyei Földművelésügyi Igazgatóság és az MVH munkatársai is. A rendezvény meghívója letölthető IDE KATTINTVA. Minden érdeklődőt várunk!